Start van een mooi avontuur!

Na een vlucht van 12u met tussenstop in London zijn we eindelijk veilig geland in Zuid-Afrika! 🇿🇦😁 Dit zonder vertraging (dit is een betere start dan groep 1🤪). De temperaturen waren nog niet op Zuid-Afrikaans niveau, maar met ons goed humeur gaan we daar snel verandering in brengen. Het weerzien van onze medestudenten die hier al een tijdje zaten zorgden voor een leuke ontvangst. Fijn dat de bus al op ons stond te wachten waardoor we meteen konden instappen en uitrusten na de vermoeiende vlucht.

We reden naar het natuurreservaat Rietvlei. Hier konden we de eerste wilde dieren spotten zoals zebra’s, buffels, struisvogels, hartebeesten, kudu’s, eland antilope,… Als picknick hadden ze lekkere worstenbroodjes voorzien. Het was een uurtje rijden naar het natuurreservaat Dinokeng waar we onze eerste nacht gaan doorbrengen in de chalets van Kwalata.

Sommige namen een duikje in het zwembad terwijl andere de mooie omgeving verkenden. We sluiten de eerste dag af met het avondeten dat voorlopig nog een verrassing is. De meesten zullen vroeg in hun bedje kruipen en anderen zoeken de avondsfeer op met een gezelschapsspel.

Morgen gaan we naar de Verloren Vallei, hopelijk kunnen we hem vinden!

Raadsel dan de dag: Wat is een kameelpaard? Zet je reacties in de comments 😉

Ruth & Julie & Kimberly & Anaïs & Tristan & Morgane

3 thoughts on “Start van een mooi avontuur!

  1. Mhr Wim Vanhove en ikzelf volgen jullie graag op de voet! Stiekem jaloers… jullie zijn alvast vlotter gestart, doe zo voort! 🙂
    Lies Beernaert
    Wim Vanhove

Plaats een reactie